“Life’s a playground. Take that risk!” – Saskia

Wie denk ik wel dat ik ben? Dat lees je hier!

Iets positiefs bijdragen aan de wereld op jóuw manier.

Dat is wat jij wil. Maar het mag allemaal wat minder poezelig, minder mainstream. Wat rechter door zee, wat steviger bij de horens.

Je bent zo enthousiast over je concept dat je er niet over uitgepraat raakt en iedereen die maar wil luisteren bombardeert met je pitch; of dit nu de buren van je tante zijn op de verjaardag van je 6-jarige neefje, of de mensen voor, achter en naast je wanneer je op zaterdagavond aan de bar staat te wachten op je biertje.

Waarom lukt het dan niet om datzelfde vuur terug te laten komen in je teksten?
Hoe haal je die kont-tegen-de-krib-gooier in jou naar de oppervlakte?

No panic (at the disco): hier kom ik in beeld. Ik help je die diepgewortelde hartstocht en rebellie om te zetten in woorden die impact maken. Woorden die als een prikkelende sensatie blijven hangen in de mond van je ideale klant. 

“Maar… wie ben jij dan?”

Ik beschouw mezelf als een sportieve wereldreiziger

met een liefde voor alles wat met mens, taal en natuur te maken heeft. Vier dagen door de Colombiaanse jungle trekken, in weer en wind langs de Nieuw-Zeelandse fjorden hiken, de Acatenango-vulkaan in Guatemala beklimmen: maak me gek!

Omringd worden door mensen met een ‘buena onda’ (goede vibe) geeft mij kneiterveel energie.

Hoewel ik ben geboren en getogen in Limburg, laat ik carnaval liever aan me voorbijgaan. Verkleedpartijtjes vind ik fantastisch, maar zodra het moet, gooi ik de kont tegen de krib. Bepaal nog altijd zelf wanneer ik me verkleed als Sneeuwwitje.

Spaanse roots heb ik niet – voor zover ik weet. Mam? – maar het Castiliaans stal mijn hart op de middelbare school, waarna ik Spaans en Engels ben gaan studeren aan de Vertaalacademie en stage liep in Sevilla: de mooiste stad op aarde (alsof je in een ander tijdperk rondloopt, heerlijk). 

En nu?

Nu reis ik een beetje de aardbol rond, op zoek naar de perfecte peper. Mexico, Nicaragua, Peru; het maakt me niet uit, zolang er maar Spaans gesproken wordt.

Maar genoeg over mij, wil jij je teksten naar the next level tillen?

Gooi eruit wat je wil zeggen zonder filter. Dat is de weg naar het creëren van magie met like-minded people.