¿Qué?

Wat? Spaanse pepers?

Precies.

Gele pepers, groene pepers, chilipepers: ik gooi ze één voor één in je teksten. Zodat er een vurige boodschap ontstaat waarvan jouw droomklant het Spaans benauwd krijgt. Een pikante smaak in zijn mond die niet zomaar weg te spoelen is met een glaasje water. 

Een boodschap die niet klinkt als een of ander lulverhaal. Maar die voelt als een hete sensatie waarbij je slijmvliezen hyperactief worden en je mond begint te wateren: iets waarvan je niet wist dat je het wilde.

Voor wie schrijf ik die teksten?

Voor iedereen die zich identificeert met woorden als
rebels‘, ‘passioneel‘ of ‘een beetje loco‘.
Iedereen die allergisch is voor saaiheid en mainstream.

Mijn hart gaat sneller kloppen van thema’s als sport en (mentale) gezondheid,
maar ik heb een interesse zo breed als de schouders van Dwayne ‘The Rock’ Johnson:
enthousiasmeer me voor je concept and I’m all yours.

01.

webteksten

VLEM! De bezoekers van jouw website vatten gelijk vlam bij het lezen van je teksten. Wat jij aanbiedt? They want it! And they want it now.

02.

social media content

Kruidige copy met een heerlijke salsa die je volgers in één adem verslaafd maakt. Verschillende abonnementen mogelijk. 

03.

Brand Story

Jouw smeulende merkverhaal: de bron van alle verhalen die je de wereld in gaat slingeren. Laat zien waar je voor staat en trek joúw mensen aan.

04.

Tone of Voice

Bij jouw scherpe merk hoort natuurlijk een uniek stemgeluid. Dankzij een duidelijke Tone of Voice spuugt al jouw content hetzelfde vuur.

05.

blogs

The moment of fame voor jouw product, dienst of uit de hand gelopen hobby. Grijp je droomklant bij de lurven met je kennis en expertise.

Snak je nu al naar die pittige sensatie? Laat mijn blogs je alvast opwarmen.

¡Feliz cumbre!

24 december, 2019.Na drie uur vertraging op Brussels Airport wegens ‘een technisch mankement’ – jakkie, dan wil je toch niet eens meer op dat vliegtuig

Lees verder »